Dom > Знање > Sadržaj

Производи

Контактирајте нас

Име: Мр.Алек

Тел: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Е-маил: салес@фенгзусв.цом

Скипе: фенгзусв

ВхатсАпп : + 86-135-7241-4292

Ostarine (MK 2866) 's Benedits, Side Effects i Buy-FZBIOTECH SARMS LAB

Tema SARM-ova (ili selektivnih modulatora androgenih receptora) bila je kontroverzna od ranih 90-ih godina kada su prvi put uvedeni u mainstream nauku. Ovo ne znači da SARM-ovi nisu bili prisutni mnogo prije ovog perioda. U 1940-ima, steroidni SARM-ovi su korišteni za medicinsku upotrebu u višestrukim bolestima, uključujući rak, hipogonadizam, osteoporozu i niz drugih bolesti koje utječu na gubitak mišića i kostiju. Ovi SARM-ovi su imali veoma jak efekat na izgradnju mišića zbog njegovog "visokog afiniteta", koji u ne-naučnim terminima znači da je privlačnost za receptor visoka i to je ono što čini kemijsku reakciju u tijelu snažnijom.

Ostarine , takođe poznat kao MK-2866, je SARM (selektivni modul receptora androgena) koji je stvorio GTx da bi se izbeglo i tretiralo gubitak mišića. Kasnije može da bude lek za izbegavanje atrofije (totalno gubljenje dela tela), kaheksije, sarkopenije i hormonske ili testosteronske zamenske terapije.

Prednosti ostarina

MK-2866 koristi svoje anaboličke efekte na mišićno tkivo u potpunosti, tako da nije samo potencijalni lijek za bolest koja troši mišiće, nego donosi nevjerojatne koristi sportistima koji žele izgraditi mišiće. Takođe je sredstvo za smanjenje degeneracije tokom vremena oporavka od ozbiljnih operacija ili sličnih stanja.

* Ostarine je prošao 8 naučnih ispitivanja GTX-om sa oko 600 subjekata plus 3 studije efikasnosti. Četveromjesečno medicinsko ispitivanje faze IIb, uključujući 159 pacijenata, pokazalo je potpuni porast ukupne mišićne mase u odnosu na placebo i sekundarni cilj povećanja mišićne snage.

U smislu bodibildinga, korisnici Ostarine su dokazali da MK-2866 može pomoći u poboljšanju mišićne mase i nivoa snage.

Neželjeni efekti ostarina

Neželjeni efekti ostarina su ograničeni, jer se čini da je to lek koji je relativno sporedan efekat. Mnogi neželjeni efekti povezani sa anaboličkim steroidima neće postojati kod ovog SARM-a; međutim, neke će, iako blago.

Estrogeni: Neželjeni efekti Ostarina ne bi trebalo da uključuju one estrogene prirode jer SARM ne aromatizuje. Ne postoji konverzija testosterona u estrogen koji je povezan sa ovim lekom. Zadržavanje vode, nadutost, ginekomastija ili visok krvni pritisak zbog zadržavanja vode ne mogu se pojaviti. Međutim, podaci pokazuju da se može pojaviti određeno povećanje postojećeg estrogena, ali bi trebalo da bude veoma blago i nedovoljno da bi se opravdalo korišćenje anti-estrogena. Ako se radi o veoma malom porastu, ako se koristi anti-estrogen, lako možete smanjiti nivo estrogena, što može dovesti do brojnih hormonskih neravnoteža i povezanih efekata.

Androgeni: Androgeni sporedni efekti Ostarina, uprkos direktnom uticaju na androgeni receptor, ne bi trebalo da postoje. Ovo jedinjenje se ne pretvara u DHT; akne i gubitak kose ne mogu se pojaviti. Androgene nuspojave povezane sa virilizacijom kod žena su takođe nemoguće. Pošto nema direktne androgene aktivnosti u vezi sa DHT-om, problemi sa prostatom takođe ne bi trebalo da postoje.

Gdje kupiti Ostarine (MK 2866)?

Možda imate duboko razumijevanje Ostarine. Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd, kao Kina profesionalni dobavljač SARMS, je posvetio pružanju raznih sarms prah s povoljnim cijenama. Možete poslati e-mail direktno na sales@fengzusw.com za konkurentnu cijenu i profesionalno znanje. Radujemo se vašem upitu.


]
Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw