Dom > Знање > Sadržaj

Производи

Контактирајте нас

Име: Мр.Алек

Тел: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Е-маил: салес@фенгзусв.цом

Скипе: фенгзусв

ВхатсАпп : + 86-135-7241-4292

Користи Д Манносе-ФЗБИОТЕЦХ

Д-Манозо је природни шаран који се појављује као сигуран, практичан алтернативу за лечење инфекција уринарног тракта (УТИ'с). Д-Манозо се апсорбује осам пута спорије од глукозе, а када се прогутира, не претвара се у гликоген или се чува у јетри, већ пређе директно у крвоток из горњег ГИ тракта. Према томе, Д-Манносе се углавном филтрира кроз бубреге и усмерава на облогу бешике који се састоји од молекула полисахарида. Пројекције попут прстију на површини ћелија Е. цоли бактерија се придржавају ових молекула, иницирајући инфекцију. У присуству Д-Манозе, Е. цоли преференцијално припада молекулима Д-Манноса који формирају комплекс који се протјерава следећим поништењем.


Главне здравствене предности овог шећера су лечење инфекције уринарног тракта, побољшање здравља бешике и побољшање дигестивног здравља.

1) ИНФЕКЦИЈЕ УРИНАРНОГ ТРАКТОРА (УТИС)

Сок бруснице је познат по својој способности да помогне у лечењу гадне инфекције уринарног тракта. Ова способност је изведена из његовог активног једињења - Д-манозе . Постоји пуно истраживања које показују да Д-манозо може помоћи у третирању УТИ-а.

У студији објављеној у 2014, 308 жена које су имале честе УТИ су подељене у 3 групе. Прва група третирана је са 2 грама дозе Д-манозе сваког дана током 6 месеци. Другим групама било је дато лек са рецептом (нитрофурантоин) који се користи за УТИ или уопште није дато никакво лечење.

Након завршетка шестомјесечног суђења, истраживачи су открили да је само 14% жена које су добијале Д-манозу доживјеле поновљену њену УТИ у поређењу са 20% у групи лекова на рецепт. 60% оних који нису примили никакав третман преболели су доживели поновљену инфекцију.

Истраживачи су закључили да Д-манозе имају значајан ефекат у смањивању ризика од поновљених УТИ сличних ономе код лекова на рецепт. Поред тога, утврдили су да је ризик од нежељених ефеката значајно смањен у односу на групу која је узимала нитрофурантоин.


2) ЗДРАВСТВЕНО ЗДРАВЉЕ

Као и доказана способност лечења инфекција уринарног тракта, истраживање је такође открило да Д-маноза може помоћи у третирању других стања бешике и побољшању здравља бешике у целини.

Неколико студија испитало је ефекте Д-манозе на способност Е. цоли бактерија да се придржавају ћелије људског уринарног тракта. У једној студији истраживачи су открили да када се нивои Д-манозе смањују, повећана је способност бактерија Е.цоли да се придржава ћелија.

Још једна слична студија је обављена у исто време како би се анализирали његови ефекти на пацове који производе прекомерну количину урина у вези са Е. цоли. Истраживање је показало да су нивои Е. цоли бактерија били знатно нижи када су пацови третирани додатном Д-манозом .


3) ДИГЕСТИВНО ЗДРАВЉЕ

Студије су такође откриле да Д-манозу има потенцијал да побољша дигестивно здравље и штити од разних жалби на дигестиве укључујући чиреве дуоденала, синдрома иритабилног црева и потенцијално чак и рака.

Једна недавна студија која је објављена у 2014. години постављена је да анализира однос између гликонутриената и болести пацијената који чине дуоденални улкуси и карцином желуца. Оно што су истраживачи пронашли био је врло занимљив.

Ови пацијенти који болују од карцинома желуца су вероватно имали и смањене нивое манокних гликана. Истраживачи су нашли сличне резултате код људи који су трпели од дуоденалних улкуса.

Такође постоји пуно доказа из ин витро и студија на животињама које показују да Д-манозна може помоћи заштити тела од негативног ефекта лектина. То су типови протеина који се најчешће налазе у одређеним махунаркама, семенима, зрну и пасуљу. Лектини су такође присутни у неким поврћем и плодовима.

Лектини су велики део западне дијете и не деградирају се у желуцној киселини. То их чини изузетно отпорним и тешко варати. Лектине носе микробе које их користе да се спајају у ћелије домаћине.

Студије које су обављене ин витро и на животињама откриле су да Д-маноза функционише као тип молекула мамаца. Може се везати за различите иританте и алергена једињења која би се уобичајено везивала за шећер манозе на ћелијама. Ово штити тело од реакција везаних за лектин, као што је синдром иритабилног црева, друге запаљенске тегобе и евентуално рак дебелог црева.


Где купити Д-манносе пудер ?

Можда имате дубоко разумевање Д-манозе. Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхологи Цо, Лтд, као професионални добављач Д- манносе у Кини, посвећује се пружању различитих мономера уз повољну цену. Можете послати е-маил на салес@фенгзусв.цом директно по конкурентној цени и стручном знању. За дугогодишњу сарадњу доступни су бесплатни узорци. Радујемо се вашој истрази.


]
Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw