Dom > Знање > Sadržaj

Производи

Контактирајте нас

Име: Мр.Алек

Тел: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Е-маил: салес@фенгзусв.цом

Скипе: фенгзусв

ВхатсАпп : + 86-135-7241-4292

Šta je Dienogest? Prednosti, upotrebe i nuspojave

Dienogest je progestin, ili sintetički progestogen, iz grupe 19-nortestosterona. Dostupan je u kombinaciji sa estradiol valeratom (kao Natazia, Qlaira) ili etinilestradiol (kao Valette) za upotrebu kao oralni kontraceptiv, i sam po sebi (kao Visanne, Dinagest) za lečenje endometrioze u Evropi, Australiji i Japanu. Iako je dostupan u kombinaciji sa estrogenom kao kontraceptivom u Sjedinjenim Državama, dienogest nije dostupan u ovoj zemlji sam po sebi. Pored svojih progestogenih efekata, dienogest ima antiandrogenu aktivnost i kao rezultat može poboljšati androgene simptome kao što su akne. To je ne-etinilirani progestin koji je strukturno povezan sa testosteronom.

Medicinska upotreba Dienogesta

Dienogest se primarno koristi kao kontraceptiv u kombinaciji s etinilestradiolom pod markom Valette. Daje se kao tableta koja sadrži 2 mg dienogesta i 30 μg etinilestradiola. Lijek je također dostupan u quadriphasic oral contraceptive pill u kombinaciji s estradiol valerat, prodali kao Natazia u Sjedinjenim Državama i Qlaira u nekim europskim zemljama i Rusiji. Ova formulacija je takođe odobrena za lečenje teških menstrualnih krvarenja.

Nuspojave Dienogesta

Štetni efekti povezani sa dienogestom su isti kao oni koji se očekuju od progestagena. To uključuje povećanje težine, povišeni krvni pritisak, osjetljivost dojke i mučninu. [Bolji potreban izvor] Ne proizvodi androgene nuspojave i ima mali učinak na metaboličke i lipidne hemostatske parametre.

Gdje kupiti Dienogest?

Možda imate duboko razumijevanje dienogesta. Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd, kao Kina profesionalni dobavljač dienogest, je posvetiti pružanju različitih monomera s povoljnim cijenama. Možete poslati e-mail direktno na sales@fengzusw.com za konkurentnu cijenu i profesionalno znanje. Radujemo se vašem upitu.


]
Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw